Returnare gratuita in 90 de zile Livrare gratuita oriunde in tara 0722 824 729

Plata comenzii

Comenzile finalizate realizate pe siteul www.beautymark.ro au ca optiuni de plata: plata ramburs ori plata prin PayPal.  

Prin metoda Plata Ramburs plata comenzii se face in numerar in momentul livrarii efective a produsului la adresa indicata de dumneavoastra in comanda, fara a necesita plata avans in on-line.  Suma aferenta comenzii trebuie platita integral, inaintea primirii coletului si semnarea dovezii de livrare. Coletul poate fi deschis doar dupa realizarea platii acestuia. Plata se face exclusiv in moneda nationala: RON.

Platile prin serviciul PayPal se fac in valuta implicita a acestuia. Procesatorul PayPal percepe un comision suplimentar ce acopera contravaloarea procesarii platii ce va fi suportat de catre client.

Livrarea comenzii

SC. Facedesign SRL isi asuma obligatia livrarii comenzii acceptate in termen de maxim 7 zile de la data confirmarii acesteia catre client sau in cel mult 30 de zile de la data la care clientul a generat comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. In situatia in care unul sau mai multe produse care se constituie ca obiect al contarctului dintre SC. Facedesign SRL si client nu mai este disponibil, SC. Facedesign SRL va informa clientul asupra acestei situatii.
Clientul va intra in posesia comenzii plasate pe siteul www.beautymark.ro prin curier rapid.
Produsele comandate vor fi primite de catre client prin FAN Courier, companie de curierat care livreaza in toata tara. Comenzile plasate si confirmate (e-mail/SMS) pana in ora 12:00, de luni pana vineri, vor fi procesate in aceeasi zi si vor fi livrate de agentii FAN Courier intr-un termen de 48 de ore. Agentii FAN Courier nu fac livrari in weekend. SC. Facedesign SRL nu face expeditii prin Posta Romana sau prin alte firme de curierat.
Clientul poate urmari online stadiul expeditiei coletului tau pe site-ul www.fancourier.ro, introducand ID-ul expeditiei primit pe e-mail.
Costul de livrare variaza  intre 15 ron si 25 ron, in functie de localitate si de greutatea coletului. Pentru comenzile care depasesc valoric suma de 250 RON, livrarea comenzii se va face in mod gratuit*, ca forma de apreciere a clientului de catre SC. Facedesign SRL (*pretul livrarii va fi suportat de catre SC. Facedesign SRL. Gratuitatea este valabila pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat FAN Courier).